martes, 11 de marzo de 2008

Lo dia d'avui

Hola! Sembla mentira però tik aki escrivint al fotolog que tan va insistir aida en que me fes. En realitat, escric perquè no tinc res més a fer però nose kina xorrada fica. Weno pos no res k ia tem a dimarts i k cada dia kda menos pa na al concert d marea i nkara no me se cap canso casi xd, una mica penos si que és però bueno és lo que ia. Vinga pos no res k ia mai cansat i no se k mes fica aixi k me despedixo no se pa kuan de temps.
Dewsss!

4 comentarios:

Aida dijo...

N'ho m'ho p'hoc cre'hore

oso dijo...

oless pos mira ja te escrit, no me va lo msn i ha perdut lo barça i al final no he comprat lo jueves que tava tot tancat... No si tot sajunta, avore si continues escribint... calla que ma conectat al msn espero pronte la proxima entrada ;P

Jubilee dijo...

Hola què dius?
Els dies pasen, i Ànglea continua escrivint. Que bonica que és la vida! Oh! (i si m'hagrada esta expressió de Oh, llàstima que no podeu sentir com sona)
Mira ara he acabat de veure la 3a temporada de prison break i... ara estic trista... perqè encara tardaran molt a fer la quarta...
oh... (este sona diferent del primer)
Bueno Àngela paro d'escriure que sinó el comentari se'n va massa del tema.

Hasta pronto amigos!

H

Manel dijo...

Veus com ja sabia jo que escriuries, nomes cal posar-te i dir quatre coses:coses,coses,coses,coses(vale no ha quedat masa be pero weno)(per cert tambe pots escriure al meu blog(http://lolailo-manel.blogspot.com/)
salutacions.