martes, 8 de abril de 2008

La vida ha de continuar

Hi han vegades k te sens la persona més desafortunada del mon i te penses que la vida s'ha quedat parada en un precis momen i que ja no podras continuar sent ni fent el que feies perque tot ho veus de color negre i costa amunt. La veritat es que no es gens facil remuntar quan te passen coses que t'afecten mol i no pots dixar d pegar-li voltes per tal d'arreglar-ho d'alguna manera. Suposo k al final t'acostumbres a viure snse haver-ho aconseguit encara que sapigues k no es el que realment vols. Lo bonic seria k tot acabes com una telenovela o com consevol serie de la tele que al final tot acaba be pero los somnis sempre seran somnis i poques vegades arriben a fer-se realitat.

4 comentarios:

Manel dijo...

mmm, que dramatica,no?
Tot i que si que aixo pot pasar(masa sovint)al final el sol fet del pas del temps fa que reflexionis i que no pensis igual i encara que les coses que et pasin a la vida no siguen agradable, son part d'aquesta...
No se que mes dir.
Weno pos dire que el millor que es pot fer es afrontar-ho i intentar viure el millor possible.
Salutacions.

Jubilee dijo...

Però tu pensa que sempre hi haurà algú més desgraciat que tu.

H

Aida dijo...

Hi ha vegades que creus que t'has equivocat i que tot el que fas o has fet ha estat un error. No sempre és així, moltes vegades només pensem això perquè les persones tenim la capacitat de recordar molt millor i en molta més intensitat els bons moments, i això ens fa viure de la nostàlgia sense donar-li la importància que es mereix a tot el que ARA mateix i en aquest precís instant t'envolta. Potser abans estaves bé, potser demà serà molt millor. A mi un frase sempre m'ha ajudat a superar segons quines coses: "després de la tempesta, sempre arriba la calma".

Rafel dijo...

Sempre avant, facis el que facis ja està fet. Et passi el que et passi ja t'ha passat. Potser hauria pogut passar d'una altra manera, però qui t'assegura que hauria sigut millor. Això és algo que mai podrem saber. Hi ha una altra frase que està bé, encara que sigui en castellà.
"No hay mal que por bien no venga"

PD. Molt bona la canço esta d'Alejandro Sanz Aida, també la cantes a l'habitació?